​ Telemarkkinointikokemus on kovaa valuuttaa työnhaussa

Työnhaku, varsinkin uran alkumetreillä voi joskus tuntua haasteelliselta. Työpaikkailmoituksissa vaatimusten lista on pitkä, eikä aina tiedä miten omaa osaamistaan pitäisi tuoda esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Esimerkiksi myynnillisiin tai sosiaalisiin tehtäviin haettaessa telemarkkinointikokemus on arvokas valttikortti taskussasi. Telemarkkinointikokemus on tarjoaa monipuolisen pohjan, jolle rakentaa. Tämä tarjoaa loistavan erottautumistekijän haastattelussa, jossa rinnallasi seisoo kymmeniä, ellei satoja, yhtä kovia kandidaatteja hakemaasi tehtävään. Jonottaessa haastatteluvuoroasi voit hymyillä, kun tiedät, että taustasi telemarkkinoinnissa on antanut sinulle erinomaiset eväät työelämään. 

Telemarkkinointi luo pohjan tulokselliselle tekemiselle

Työntekijät, joiden takataskussa on telemarkkinoinnin kokemusta ovat todistetusti tottuneet tulokselliseen ilmapiiriin. Minne tahansa urasi sinua vie, ei tulostavoitteisesta työstä ole koskaan haittaa CV:ssä. Tulosten tavoittelu on arkea kaikenlaisissa tehtävissä: viestintäjohtajan täytyy saada sisältöjä ja strategioita toteutettua vaaditussa tahdissa, kauppiaan on pidettävä liikkeensä pystyssä ja myyjän on suunnattava katseensa kohti tuloksia. Se, että olet kerännyt taskuusi kuukausien tai jopa vuosien kokemuksen tuloshakuisessa ilmapiirissä erottaa sinut monista kilpailijoistasi. 

Gainer - Merkityksellisiä asiakaskohtaamisia vuodesta 1984 (2).png


Tutustu Gainerin avoimiin työpaikkoihin!

 

Telemarkkinointi kasvattaa luonnetta

Telemarkkinointityö ei ole aina ruusuista, vaan työ voi joskus olla ei-vastauksia peräjälkeen. Ei-vastauksen pelko kangistaa monet, mutta ei telemarkkinointia tehnyttä ammattilaista. Se, että jaksat tehdä työsi myös silloin, kun ympäristö heittää tiellesi esteitä, tekee sinusta voittajatyypin mihin tahansa työyhteisöön. 

Telemarkkinointi parantaa viestintätaitoja

Viestintä on arkea kaikissa työtehtävissä kaupan kassalta toimitusjohtajiin saakka. Ihmisten välistä kanssakäymistä on valtava määrä jokapäiväisessä arjessamme ja mikä sen parempaa koulutusta kuin telemarkkinointi. Telemarkkinoijana osaat kuunnella, reagoida, tarjota parhaita ratkaisuja ja luoda hyvää fiilistä kaikenlaisille keskustelukumppaneille. Viestintätaidot karttuvat telemarkkinointityössä päivittäin ja samanlaista viestinnän crossfit-kurssia on vaikea löytää. 

Gainer - Merkityksellisiä asiakaskohtaamisia vuodesta 1984 (1).png

 

Telemarkkinointi kehittää monialaista ymmärrystä

Telemarkkinointi on paljon muutakin kuin jatkuvaa myymistä.Telemarkkinointi voi olla buukkauksia, varainhankintaa, asiakashuoltoa, asiakaspalvelua ja markkinointia. Työ antaa erinomaista ymmärrystä useista erilaisista tehtävistä mikä vuorostaan valmistaa tekijäänsä kaikenlaisiin tulevaisuuden työtehtäviin. 

Valttikortti taskuun ja erinomaiset eväät työelämään

Telemarkkinointi ei sovi kaikille, mutta ne tekijät, jotka löytävät paikkansa telemarkkinoinnista ja tekevät työtä kuukausien tai vuosien ajan voivat hymyillä, sillä he tietävät tämän olevan heidän juttunsa ja jos tai kun he joskus lähtevät kohti uusia uria heillä on mukanaan roimasti kokemusta, erinomainen valttikortti sekä loistavat eväät työelämään.

Oletko jo tutustunut työskentelyyn Gainerilla? Mikäli et, käy tutustumassa meihin täällä!


Tutustu Gaineriin yrityksenä tästä!
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta