Etätyö mahdollistaa työnteon kauempanakin

Työelämä on ollut vahvassa aaltoliikkeessä ja murroksessa viimeiset vuodet. Myös Gainerilla murrokset ovat näkyneet arjessa. Vuoden 2019 lopussa lähdimmekin kehittämään omaa työkulttuuriamme vastaamaan nykypäivän työelämää tuomalla etätyön osaksi telemarkkinoinnin tekemistä. Olemme jo vuosia olleet ylpeitä siitä, että voimme tarjota joustavan työn elämän eri vaiheisiin. Nyt tuo joustavuus ulottuu myös paikkaan missä työ tehdään. Gainerilla telemarkkinointia voi tehdä siis etänä kotoaan, Helsingin tai Lahden konttoreilla, tai esimerkiksi jakamalla aikansa kodin ja konttorin välille. Etätyö mahdollistaa työn, joka sopii elämäntilanteisiin. Halusimmekin avata hieman lisää sitä, miten etätyö telemarkkinoinnissa ja Gainerilla sujuu ja miten sinusta voi tulla etätyön sankari Gainerille.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin täältä!

1. Tulokset antavat vihreän valon etätyölle

Gainerin tarjoama työ, telemarkkinointi, on myyntityötä, joka tarkoittaa tavoitteellista ja tuloshakuista tekemistä. Sama pätee Gainerin etätyöhön. Etätyössä onnistuminen tarvitsee tekijän, joka osaa itseohjautuvasti hakea toivottuja tuloksia. Omalla koneella kotona tehtävä etätyö sopii hyvin henkilöille, joilla on kokemusta myyntityöstä ja telemarkkinoinnista. Myyntitykki onnistuu niin konttorilla kuin kotonaankin, mutta mikäli tuntuu, että tarvitsee rinnalle esimiehen tuen, kannattaa etätyöura ainakin aloittaa ensin konttorilla itsevarmuutta rakentaen.  

2. Etätyö mahdollistaa entistä joustavammat työajat

Gainerin riveissä on telemarkkinoijia, jotka ovat olleet meillä töissä jo yli 13 vuotta. Gainerista pidetään työnantajana ja yksi ehdoton valtti Gainerilla on työn joustavuus. Me ymmärrämme, että jokaisen elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä 8-16 sovi jokaiselle, vaan joku voi haluta tehdä 8-12 ja 16-20 vuoroja tavallisen kahdeksantuntisen sijaan. Etätyöllä tarjoamme entistä enemmän joustavuutta arkeen. Kotona tehtävä työ mahdollistaa sen, että olet kotona kun koululainen laahustaa ovesta pitkän päivän jälkeen tai olet lähtökuopissa, kun ikääntynyt vanhempasi tarvitsee apua. Etätyössä voit yhdistää arjen ja työn entistä tehokkaammin. Jokainen etätyötä joskus tehnyt tietää, että ajoittain on mukava juoda kuppi kahvia omasta lempikupista, syödä aamupala kotona ja siirtyä olohuoneeseen tekemään töitä rennoissa vaatteissa.   

Lue muita blogejamme täältä

3. Etätyöhön kuuluu koulutusjakso toimistolla

Gainerilla etätyö ei tarkoita alusta loppuun kotona puurtamista. Jokaisen etätyön alkuun kuuluu koulutusjakso joko Helsingin tai Lahden toimistoilla. Näin pääset tutustumaan esimiehiisi ja tiimiin, sekä pääset harjoittelemaan soittojärjestelmien käyttöä. Samassa paikassa oleminen varmistaa sen, että koulutusjakson alussa voit kysyä kaikki kysymykset suoraan esimiehiltäsi. Koulutusjakson pituus vaihtelee 5-9 päivän välillä, riippuen tuloksistasi ja varmuudestasi työssä. 

4. Voit tehdä osan ajasta konttorilla

Gainerilla työsi ei tarvitse jakautua tasaisesti joko etä- tai toimistotyöhön. Voit sovittaa työn esimerkiksi 40% kotiin ja 60% toimistolle. Näin voit tasapainottaa toimistotyön sosiaalisuutta etätyön tehokkuudella.  

Etätyö on tärkeä osa nykyajan työkulttuuria ja Gainer haluaa tarjota työntekijöilleen vaihtoehtoja erilaisilla työmuodoilla. 

Hae etätöihin tästä!
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta