Mistä taidoista telemarkkinoinnissa on hyötyä?

 Telemarkkinointi on monipuolinen ala täynnä mahdollisuuksia. Gainerilla telemarkkinoinnin sateenvarjon alle mahtuu valtava määrä erilaisia myynnin ja markkinoinnin projekteja, kuten varainhankintaa, buukkausta, kuluttajamyyntiä, jäsenhankintaa ja asiakastietojen päivittämistä. Telemarkkinointi sopii erilaisille ihmisille juuri monipuolisuutensa vuoksi. On kuitenkin taitoja, joista on ehdottomasti hyötyä, kun aloitat telemarkkinoijan työn. Oheiseen listaan olemme keränneet muutamia taitoja, joista hyödyt telemarkkinoijana.  Lisäksi voit iloita siitä, että telemarkkinoijana tulet kehittämään näistä jokaista!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

1.     Viestintätaidot

Telemarkkinoinnin ytimessä on kohtaaminen ja toisen ihmisen kanssa keskustelu. Keskustelet päivittäin satojen eri ihmisten kanssa, jolloin viestintätaidoista on sinulle ehdottomasti hyötyä. Telemarkkinoijana hyödyt esimerkiksi selkeästä ilmaisukyvystä, taidosta huomata sanattoman viestinnän merkkejä, kuten äänenpainoja sekä kuuntelemisesta. Kuunteleminen ja aito kohtaaminen ovat telemarkkinoinnin keskiössä ja niillä varmistetaan erinomaiset asiakaskokemukset.

 

2.     Periksiantamattomuus

Telemarkkinointi vaatii selkärankaa ja halua jatkaa myös ei-sanan jälkeen. Työssä kohtaat monia ihmisiä, jotka eivät ole parasta kohderyhmää myymällesi asialle. Tällöin vastaan voi tulla tiukka ”ei”. Positiivinen asenne ja lannistumaton ote työhön auttavat läpi myös näiden hetkien. Onneksi päivän aikana pääset aina keskustelemaan myös kiinnostuneille ihmisille, joiden kanssa voit käydä arvokasta keskustelua. Usko omaan tekemiseen ja kyky jatkaa ajoittaisten vastoinkäymisten jälkeen on kultainen valttikorttisi telemarkkinointityössä.

3.     Oppimisinto

Me Gainerilla olemme todella ylpeitä erinomaisesta perehdytyksestämme ja jatkuvasta tuen, koulutuksen ja valmennuksen kulttuuristamme. Meille sopeutuvat erinomaisesti ihmiset, jotka ovat valmiita oppimaan, sillä tarjoamme työkalut onnistumiseen ja jatkuvaa koulutusta työn tueksi. Mikäli olet innokas oppija, on telemarkkinointi loistava paikka hakea myynnin, markkinoinnin ja asiakaskohtaamisen oppimäärä.

 

4.     Tavoitteellisuus

Jos olet tavoitteellinen ihminen, joka innostuu tuloksista on telemarkkinointi erinomainen työ sinulle. Telemarkkinointi on loistava oppikoulu myynnin ja markkinoinnin maailmaan esimerkiksi urheilijanuorille, jotka ovat tottuneet tulostavoitteisiin. Tavoitteiden asettaminen pitää arjen mielekkäänä kaikkina työpäivinä.

 

5.     Myyntiosaaminen

Huomasit varmaan, että myynnin tausta ja myyntiosaaminen eivät olleet listamme kärjessä. Vaikka arvostamme myyntiosaamista kovasti, ei se ole kynnyskysymys telemarkkinoinnin aloittamiseen. Myynnin noviisina tuemme sinua ja koulutamme sinut työn alkuun samalla tavalla, kuin jos olet jo kokenut myyntitykki. Myynnin kokemuksesta on sinulle ehdottomasti hyötyä, mutta älä hätäänny, jos et ole vielä ehtinyt kartuttaa laajaa ansioluetteloa myynnin maailmassa. Gainerilla pääset myyntikoulutukseen ja me teemme sinusta myös myynnin ammattilaisen.

Tutustu työskentelyyn Gainerilla

Tunnistitko itsesi yhdestä tai vaikka kaikista viidestä kohdasta? Siinä tapauksessa telemarkkinointi voi olla juuri sinun alasi. Telemarkkinointi tarjoaa hyödyllisiä oppeja sekä arvokasta kokemusta myynnistä ja markkinoinnista, josta on hyötyä niin työelämässä kuin myös arjen pyörteissä.

Oletko sinä seuraava Gainerlainen?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alta:

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta