Viimeisimmät blogitekstit

Murretaan kolme myyttiä telemarkkinoinnista

Telemarkkinointityöhön on vuosikymmenten aikana liitetty monia mielikuvia ja myyttejä, kuten "Työhön ei perehdytetä" ja "Työstä ei saaa palkkaa". Nämä myytit eivät pidä paikkaansa ja päätimme murtaa nämä myytit nyt blogissamme. 

Lue blogi tästä.

Mitä hyötyä viestintätaidoista on työelämässä?

Viestintätaidot erottavat sinut muista työntekijöistä aina työhaastattelusta lähtien. Tämän vuoksi kannattaa panostaa juuri viestintätaitojen kehittämiseen, sillä ne ovat yleisiä työelämätaitoja, joita tarvitset millä tahansa uralla lääkäristä opettajaan.

Lue blogi tästä.

Myyntitaito tukee monenlaisia urasuunnitelmia

Päivittäin työpöytiin ympäri Suomen istahtaa kymmeniä tai jopa satoja myynnin ammattilaisia. Myyjiä, asiakasvastaavia, kumppanuuspäälliköitä ja muita henkilöitä löytyy varmasti lähes jokaisesta yrityksestä. Myyntityön lisäksi myyntitaito auttaa lähes millä tahansa uralla. Tämän vuoksi jokaisen kannattaa kartuttaa CV:tään jossain vaiheessa myyntityöllä. 

 

Lue blogi tästä.

Telemarkkinointi on monipuolinen ala

Telemarkkinointi on monipuolinen ala, joka kätkee sisäänsä valtavan määrän erilaisia projekteja. Gainerilla telemarkkinoinnin sateenvarjon alle sisältyy esimerkiksi tutkimushaastatteluja, jäsenhankintaa, varainhankintaa ja myyntiä. Lue ja tutustu Gainerin erilaisiin projekteihin blogissa.

Lue blogi tästä.

Mistä taidoista telemarkkinoinnissa on hyötyä?

Telemarkkinointi on monipuolinen ala täynnä mahdollisuuksia. Gainerilla telemarkkinoinnin sateenvarjon alle mahtuu valtava määrä erilaisia myynnin ja markkinoinnin projekteja, kuten varainhankintaa, buukkausta, kuluttajamyyntiä, jäsenhankintaa ja asiakastietojen päivittämistä. Telemarkkinointi sopii erilaisille ihmisille juuri monipuolisuutensa vuoksi. Kokosimme sinulle listan muutamista taidoista, joista hyödyt jos harkitset uraa telemarkkinoijana.

 

Lue blogi tästä.

Joustava työilmapiiri vähentää stressiä

Elämää ei voi ennustaa ja joskus odottamattomia tilanteita tapahtuu. Monille aikuisille arkeen voi kuulua myös muita ihmisiä, joiden hyvinvointi kasvattaa huolta, kuten omat lapset tai ikääntyvät vanhemmat. Epävarmoissa elämäntilanteissa työyhteisön tuki ja ymmärtäväisyys on tärkeää. 

 

Lue blogi tästä.

Telemarkkinointi on CV:n valttikortti

Työnhaku, varsinkin uran alkumetreillä voi joskus tuntua haasteelliselta. Esimerkiksi myynnillisiin tai sosiaalisiin tehtäviin haettaessa telemarkkinointikokemus on arvokas valttikortti taskussasi. Telemarkkinointikokemus on tarjoaa monipuolisen pohjan, jolle rakentaa. Kokosimme yhteen asiat, jotka tekevät telemarkkinointikokemuksesta sinun CV:si salaisen agentin!

Lue blogi tästä!

Etätyö mahdollistaa työnteon kauempanakin

Työelämä on ollut vahvassa aaltoliikkeessä ja murroksessa viimeiset vuodet. Myös Gainerilla murrokset ovat näkyneet arjessa. Vuoden 2019 lopussa lähdimmekin kehittämään omaa työkulttuuriamme vastaamaan nykypäivän työelämää tuomalla etätyön osaksi telemarkkinoinnin tekemistä. 

Lue blogi tästä.

Elinan kokemuksia Gainerilla työskentelystä

"Työssä onnistuminen lähtee Elinan mielestä siitä, että sen tekijälle annetaan riittävästi keinoja suorittaa työnsä hyvin. Perehdyttämisen lisäksi Gainer ylläpitää jatkuvasti työntekijöidensä osaamista."

Lue blogi tästä.

Gainerin sydän on avoin keskustelukulttuuri.

"Gainerilla on ikää jo 30 vuotta, mutta alusta asti on ollut selvää, että työtä tehdään yhdessä ja esimiehet ja työntekijät ovat yhtä tiimiä."

Lue blogi tästä.

Telemarkkinoinnista eväitä elämään

"Jos sanoisin, että elämääsi kuuluu lähes päivittäin erilaisia myynnin tilanteita et varmasti uskoisi. Kuitenkin myynti, tai sen osa-alueet ovat todellisuudessa osa päivittäistä elämäämme."

Lue blogi tästä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta