Viimeisimmät blogitekstit

Joustava työilmapiiri vähentää stressiä

Elämää ei voi ennustaa ja joskus odottamattomia tilanteita tapahtuu. Monille aikuisille arkeen voi kuulua myös muita ihmisiä, joiden hyvinvointi kasvattaa huolta, kuten omat lapset tai ikääntyvät vanhemmat. Epävarmoissa elämäntilanteissa työyhteisön tuki ja ymmärtäväisyys on tärkeää. 

 

Lue blogi tästä.

Eläkkeen ja työnteon yhdistäminen Gainerilla

Monet eläkeläiset jäävät nyt pidempään työurille tai hakevat ihan erilaisia tehtäviä eläkkeellä ollessaan. Gainerillakin työskentelee useita eläkeläisiä, joista osa on liittynyt Gainerlaisiksi muutaman eläkevuoden jälkeen ja osa vanhoista Gainerlaisista on palannut vanhaan pestiinsä eläkkeeltä.

 

Lue blogi tästä.

Telemarkkinointi on CV:n valttikortti

Työnhaku, varsinkin uran alkumetreillä voi joskus tuntua haasteelliselta. Esimerkiksi myynnillisiin tai sosiaalisiin tehtäviin haettaessa telemarkkinointikokemus on arvokas valttikortti taskussasi. Telemarkkinointikokemus on tarjoaa monipuolisen pohjan, jolle rakentaa. Kokosimme yhteen asiat, jotka tekevät telemarkkinointikokemuksesta sinun CV:si salaisen agentin!

Lue blogi tästä!

Etätyö mahdollistaa työnteon kauempanakin

Työelämä on ollut vahvassa aaltoliikkeessä ja murroksessa viimeiset vuodet. Myös Gainerilla murrokset ovat näkyneet arjessa. Vuoden 2019 lopussa lähdimmekin kehittämään omaa työkulttuuriamme vastaamaan nykypäivän työelämää tuomalla etätyön osaksi telemarkkinoinnin tekemistä. 

Lue blogi tästä.

Elinan kokemuksia Gainerilla työskentelystä

"Työssä onnistuminen lähtee Elinan mielestä siitä, että sen tekijälle annetaan riittävästi keinoja suorittaa työnsä hyvin. Perehdyttämisen lisäksi Gainer ylläpitää jatkuvasti työntekijöidensä osaamista."

Lue blogi tästä.

Gainerin sydän on avoin keskustelukulttuuri.

"Gainerilla on ikää jo 30 vuotta, mutta alusta asti on ollut selvää, että työtä tehdään yhdessä ja esimiehet ja työntekijät ovat yhtä tiimiä."

Lue blogi tästä.

Telemarkkinoinnista eväitä elämään

"Jos sanoisin, että elämääsi kuuluu lähes päivittäin erilaisia myynnin tilanteita et varmasti uskoisi. Kuitenkin myynti, tai sen osa-alueet ovat todellisuudessa osa päivittäistä elämäämme."

Lue blogi tästä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta